Nerandate kategorijos?
Parašykite: info@poilsiavietes.info

Reklama

geriausia lietuviska muzika

prekes keliautojams - slidinejimo apranga, palapines, kuprines,prozektoriai,miegmaisiai

Statybos irankiu nuoma

Antradienis, 22 Rugpjūčio, 2017

Privatumo politika

Privatumo politika
 
1. Bendrosios nuostatos

Šios privatumo sąlygos nustato pagrindinius principus bei tvarką, kuria remiantis elektroninėje skelbimų portalo www.poilsiavietes.info esančioje adresu http://www.poilsiavietes.info   (toliau - "Portalas"), tvarkomi portalo lankytojų savo noru asmeniškai pateikti duomenys.

Portale Jūsų pateikti duomenys bus tvarkomi laikantis šių Sąlygų, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų, kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.



2. Asmens duomenų tvarkymo tikslai

Mes pripažįstame ir gerbiame kiekvieno asmens, kuris apsilanko portale ir naudojasi teikiamomis paslaugomis, teisę į privatumą, todėl asmens duomenų nekaupiame, išskyrus, elektroninio pašto adresą ir mokamos paslaugos atveju, telefono numerį tam, kad apdorotume Jūsų pateiktas informacijos užklausas ir paslaugų užsakymus.



3. Ne asmeninių duomenų tvarkymas

Jūsų duomenys nesusiję su asmens identifikavimu, t.y. duomenys, susiję su portale užsakomomis paslaugomis gali būti anonimiškai tvarkomi statistikos tikslais, atliekant statistinius tyrimus. Bet kuriuo atveju, toks duomenų tvarkymas neleis tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybės.



4. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims


Mes neatskleisime trečiosioms šalims Jūsų asmens duomenų jokiais kitais atvejais nei nustatyta Lietuvos įstatymais ar dvišaliais mūsų susitarimais.



5. Asmens duomenų pateikimas ir atnaujinimas


Tam, kad mes galėtume efektyviai ir tiksliai vykdyti Jūsų užklausas ir paslaugų užsakymus, mes turime gauti iš Jūsų kuo tikslesnius duomenis. Todėl registracijos formoje turite nurodyti tikslų ir pastoviai naudojamą elektroninio pašto adresą, o jam pasikeitus, nedelsiant jį atnaujinti.



6. Trečiųjų šalių tinklalapiai

Mes neatsakome už Jūsų asmens duomenų tvarkymą per tretiesiems asmenims priklausančius interneto tinklalapius.

Mes neatsakome už trečiųjų šalių tinklalapių privatumo Sąlygas bei veiklą net ir tais atvejais, kai į juos Jūs patenkate per portale esančias nuorodas.



7. Asmens duomenų saugumas


Tvarkydami Jūsų duomenis mes naudojamės saugiomis organizacinėmis ir techninėmis priemonėmis, kurios tinkamai apsaugo šiuos duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo visų kitų neteisėtų veiksmų.



8. Sutikimas


Pateikdami savo elektroninio pašto adresą Jūs sutinkate, kad jis būtų tvarkomas elektroninėje skelbimo lentoje
www.poilsiavietes.info kaip išdėstyta šiose sąlygose.



9. Sąlygų keitimas

Keičiantis įstatymams ar atsiradus galimybei pagerinti teikiamos paslaugos kokybę mes turime teisę iš dalies arba pilnai keisti šias Sąlygas pranešdami apie tai Jūsų nurodytu elektroniniu pašto adresu. Jei Jūs naudositės portalo paslaugomis po to, kai pakeitimai bus atlikti, tai reikš, kad Jūs su pakeistomis sąlygomis sutinkate.



10. Baigiamosios nuostatos


Šioms Sąlygoms taikoma Lietuvos Respublikos teisė.

Visi kilę ginčytini klausimai sprendžiami tarpusavio dvišaliais žodiniais susitarimais. Susitarimo nepasiekus portalo administracija turi lemiamą balsą
dėl paslaugos Jums nutraukimo. Vartotojai, kuriems nebėra teikiamų paslaugų poreikio, gali atsisakyti naudotis sistemos paslaugomis bet kuriuo momentu be atskiro įspėjimo.
Paieška
 

Priminimas

Norite atnaujinti ar redaguoti savo skelbimą? Įveskite savo elektroninio pašto adresą ir Jums tuoj pat pakartotinai bus priminti Jūsų prisijungimo duomenys.



Alytaus aps. (55)
Alytaus aps.,Druskininkų r. (15)
Alytaus aps.,Varėnos r. (23)
Kauno aps. (88)
Kauno aps.,Kaišiadorių raj. (9)
Kauno aps.,Raseinių r. (8)
Klaipėdos aps. (1727)
Marijampolės aps. (6)
Marijampolės aps.,Šakių r. (10)
Panevėžio aps. (19)
Šiaulių aps. (22)
Tauragės aps. (14)
Tauragės aps.,Šilalės r. (14)
Telšių aps. (23)
Utenos aps. (20)
Utenos aps.,Molėtų r. (36)
Utenos aps.,Utenos r. (22)
Utenos aps.,Ignalinos rajonas (9)
Utenos aps.,Zarasų raj. (25)
Vilniaus aps. (104)
Vilniaus aps.,Trakų r. (37)
Vilniaus aps.,Ukmergės r. (13)
Vilniaus aps.,Šalčininkų r. (4)
Kauno apsk.Raseinių raj. (6)


Orelis

Orai Vilniuje Orai Kaune Orai Klaipėdoje Orai Palangoje Orai Panevėžyje Orai Druskininkuose Orai Alytuje Orai Biržuose Orai Elektrėnuose Orai Marijampolėje Orai Šiauliuose Orai Utenoje Orai Varėnoje
Reklama

Kelionės, kelionė, paskutinė minutė, Egiptas, Turkija

restoranai „Čili pica“ ir „Čili kaimas“

Lietuvos panoramos

hotel smilga


Visos teisės saugomos © 2009-2017 POILSIAVIETES.info
REKLAMOS MAINAI | Privatumo politika | Naudojimosi sąlygos